CERRAHİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ

PLASTÄ°K, REKONSTRÃœKTÄ°F VE ESTETÄ°K CERRAHÄ° ANABÄ°LÄ°M DALI

Necmettin Erbakan Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi A.D. 1993 yılında halen anabilim dalı baÅŸkanı olan Prof.Dr.Nedim Savacı tarafından kurulmuÅŸtur. KliniÄŸimiz 5 öğretim üyesi ve 4 araÅŸtırma görevlisi ile Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Branşı'nda Konya ve çevresine hizmet vermektedir. Anabilim dalımızın kuruluÅŸ yılından günümüze kadar 20 araÅŸtırma görevlisi uzmanlık eÄŸitimini baÅŸarıyla tamamlayarak uzmanlıklarını almışlardır. Bu uzmanlarımızdan 2’si Profesör , 1’i Doçent, 8’i Yardımcı Doçent olarak ülkemizin çeÅŸitli üniversitelerinde, 9’u ise uzman doktor olarak çeÅŸitli özel ve devlet hastanelerinde görev yapmaktadır.

Kliniğimiz S blok 2. Katında yer almaktadır. 5 tane 4 kişilik , 4 tane tek kişilik özel oda olmak üzere toplamda 24 yatak bulunmaktadır. Ayrıca akademik toplantı salonuda servisimizde yer almaktadır.

Hizmetlerimiz

Kliniğimizde aşağıda başlıkları bulunan konularda sağlık hizmeti, danışmanlık ve bilimsel çalışmalar yapılmaktadır:
Yarık damak ve dudak , Benign ve malign deri tümörleri , Yanıklar , El Cerrahisi , Mikrocerrahi serbest doku transferleri , Hipospadias ve genitoüriner sistem doğumsal ve akkiz anomalileri rekonstrüktif cerrahisi Baş Boyun Cerrahisi , Kraniomaksillofasyal Cerrahi , Çene Cerrahisi , Doğumsal damar anomalileri , Doğumsal kitleler , Meme yokluğu ve asimetrisi , Kronik yaralar( bası yarası,diabetik yaralar,venöz staz ülserleri) , Microtia ve diğer doğumsal ve akkiz kulak anomalileri cerrahisi , Skar kontraktürleri ve revizyonu cerrahisi , Deri, kas ve kemik defektleri rekonstrüksiyonu , Estetik cerrahi (Burun Estetiği, Göz Kapağı Estetiği , Meme küçültme,meme büyültme,meme dikleştirme ,Yüz ve alın germe, Karın germe ve liposuction, ,Kol ve uyluk germe , Botoks, yağ ve dolgu enjeksiyonları , Saç ve kaş ekimleri-replasmanı ,Yara izlerinin düzeltilmesi- dermabrazyon ,Kimyasal peeling )

Randevu

Polikliniğimiz A blok zemin katta yer almaktadır. Haftanın her günü 08.30 – 16.00 arasında poliklinik hizmeti verilmektedir.
Cuma günleri öğleden sonra akademik eğitim programı olduğu için poliklinik hizmetleri acil durumlar dışında verilmemektedir.
Lokal cerrahi müdahaleler randevulu olarak Pazartesi-Salı – Çarşamba- Perşembe günleri öğleden sonra yapılmaktadır.
Ayrıca haftanın 5 günü genel anestezi altında operasyonlarımız yapılmaktadır.

Ä°letiÅŸim

Anabilim Dalı : 0332 223 6339