NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MERAM TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ

Prof. Dr. Şükrü Nail GÜNER

Prof.Dr. Şükrü Nail Güner, 1974 Konya-Beyşehir’de doğumlu olup ilk ve orta eğitimini Konya’da, lise eğitimini 1992 yılında Ankara Fen Lisesinde tamamladı. 1998 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimimi, 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini, 2013 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Bilim Dalında yandal uzmanlık eğitimini, 2014-2015 yıllarından Ankara Üniversitesinde kemik iliği nakil eğitimi ve sertifikasyon programını  tamamladı.

San Raffaele  Üniversitesinde (İtalya) 2019 yılında, kök hücre gen tedavisi çalışmalarına gözlemci olarak katıldı. Ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayınlanmış 60’ın üzerinde makalesi ve kongrelerde sunulmuş 100’ün üzerinde çalışması bulunmaktadır. 2003-2009 yıllarında Başkent Üniversitesi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde klinik bilim sorumlusu ve öğretim görevlisi olarak çalıştı.

2012 yılından itibaren Necmettin Erbakan Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında göreve başlayan Şükrü Nail Güner, Mart 2016 yılında Doçent  Temmuz 2021 yılında profesör ünvanı aldı ve halen aynı bilim dalında çalışmaya devam etmektedir. Ocak 2019 tarihinden bu yana Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak görev almaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.