NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ  ||   ENG TR

Geleneksel Bayram Ziyareti

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Koçak, Destek ve İdari Hizmetler Müdürü Taner Duran, Hastane Müdür Yardımcıları; Yaşar Bülbül, Dürdane Özkaya, Tuba Öztaş, Nevin Zorlular ve Hasan Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Koordinatör Yardımcısı Çiğdem Ketenci, İdari ve sağlık personelinin katılımlarıyla geleneksel bayramlaşma ziyareti gerçekleştirildi.

NEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci ve ekibi Ramazan Bayramı nedeniyle gerçekleştirdikleri ziyarette hekim ve sağlık çalışanları ile bayramı hastanede geçirmek zorunda olan hastaları ziyaret ederek, onların da bayramını kutladı.