Geleneksel Bayram Ziyareti

NEÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Başhekim Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Dadacı, Başmüdür Dr. Hasan Kazak, Müdür Yardımcıları Aysel Koçak, Taner Duran, Yaşar Bülbül ve diğer idari ve sağlık personelinin katılımlarıyla geleneksel bayramlaşma ziyareti gerçekleştirildi.

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi BaÅŸhekimi Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci ve ekibi Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleÅŸtirdikleri ziyarette  hekim ve saÄŸlık çalışanları ile bayramı hastanede geçirmek zorunda olan hastaları ziyaret ederek, onların da bayramını kutladı.

Bu vesile ile Başhekim Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, tüm hastane personelinin Kurban Bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik içinde sağlıklı ve huzurlu bayramlar diledi.