NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ  ||   ENG TR

Beraber Farkındayız

Tüm dünyada ve Ülkemizde Nisan aynın son haftası “Primer İmmün Yetmezlik Farkındalık Haftası”olarak kutlanmaktadır. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Çocuk İmmünoloji ve Alerji Bölümü ve Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile hazırlanan programa Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızrak ve Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci,  Çocuk Allerji İmmünoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şükrü Nail Güner birçok akademisyen, hasta ve hasta yakınları katıldılar. Konuşmalar ve temennilerin ardından şenlik havasında geçen etkinliklerde çocuklarımız ve tüm katılımcılar hoşça vakit geçirdiler. Organizazyonun yapılmasına katkı sağlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Koyuncu'ya teşekkür ederiz.