Anne Karnındaki Bebeğe Müdahale

NEÜ Meram Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Acar hocamıza başvurmuştur. Gebe Hastamızın yapılan muayenesinde bebeğin böbreklerinde ve idrar torbasında genişleme olduğu bebeğin suyunun bittiği tespit edilmiş ve PUV (postüretral valf stenozu) teşhisi konulan hastaya Prof. Dr. Ali Acar ve ekibi tarafından 26 haftada anne karnında müdahale edilerek Vezikoamniotik şant yerleştirilmiştir.

Prof. Dr. Ali Acar hocamızı ve ekibini tebrik ediyoruz.