Meram Belediyesinden Anlamlı Davet

KONYA Meram Belediye BaÅŸkanı Mustafa KavuÅŸ hayatımız ve saÄŸlığımız için emek harcayan hemÅŸirelerimizin 12 Mayıs HemÅŸireler gününde NEÃœ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi HemÅŸirelerimizi Meram Belediyesi Huzur Cafe de ağırlayarak onlarla kahvaltı yaptı ve günlerini kutladı.

Kahvaltıya Meram Belediye BaÅŸkanı Mustafa KavuÅŸ. Meram Tıp Fakültesi BaÅŸhekimi Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, BaÅŸhekim Yardımcıları Prof. Dr. Şükrü Nail Güner, Prof. Dr. Mehmet Dadacı, Doç. Dr. Yasemin Durduran, Doç. Dr. Abdullah, Doç. Dr. Ali Ulvi Uca, BaÅŸmüdür Dr. Hasan Kazak, Müdür Yardımcısı Hakan Kaban BaÅŸhemÅŸire Aysel Koçak ve HemÅŸire arkadaÅŸlar katıldı. Güzel bir ortamda gerçekleÅŸen kahvaltı için Meram Belediyesine TeÅŸekkür eder. Tüm hemÅŸirelerimizin gününü kutlarız.